Avantaje - Poeme Studio Videochat Timisoara

Avantaje
Videochat Timisoara

Crezi ca este posibil sa castigi direct proportional cu timpul implicat?0771 575 982


👉 Totul este posibil alaturi de POEME Studio Timisoara 👇

Castiguri Videochat Timisoara


Poeme Studio

Din clipa in care hotarasti sa faci parte din echipa studioului POEME, ai un venit minim lunar garantat de 3000 lei!

In videochat, plata se face raportata la numarul membrilor, al discutiilor initiate, dar cel mai important, tinand cont de durata acestora. Fiecare model de videochat are o grila de comisionare, pe baza careia este remunerata la cerere, de cele mai multe ori incepand cu luna a 2-a sau maxim luna a 3a, dupa ce se finalizeaza perioada de training.

Castigurile sunt fabuloase!

Un model de videochat castiga minim 2000 $ , dupa o experienta de minim 6 luni in domeniu.

Bineinteles, exista si exceptii si, anume, modele care castiga circa 10 000 $ lunar, sau chiar 20 000$. Cum se poate acest lucru? Prin dedicare, implicare si pasiune!


Contacteaza-ne


Poeme Studio

adresa Adresa: Str. Paris nr. 2B, Timisoara
telefon Telefon: 0771 575 982

whatsapp WhatsApp: 0771 575 982
instagram Instagram: Poeme.Studio

Avantaje Videochat


Angajari Videochat Timisoara
smartphone

Program flexibil

In studioul POEME se lucreaza in ture, turele se aleg saptamanal si se stabilesc impreuna, in cadrul echipei.
crown

Castiguri deosebite

Apreciem munca si de aceea castigul este proportional cu timpul alocat, astfel daca se depaseste timpul minim, orele suplimentare sunt platite duble.
vip-card

Locatie excelenta

Pozitie centrala a studioul POEME este usor accesibil, situat aproape de centru pe strada Paris, accesul facandu-se cu orice mijloc de transport in comun.
diamond-poeme

Camere de lux

In design-ul camerelor de lucru nu am facut niciun compromis si suntem mandri de studioul nostru, de mobilierul ales, de calculatoare si de luminile profesionale alese cu grija pentru voi.
gold-ingots

Confidentialitate

Stim cat de importanta este protectia ta, de aceea ne obligam prin contract sa nu divulgam datele tale personale nimanui.

Model Videochat


Poeme Studio Videochat Timisoara

Modelul de videochat este femeia din spatele camerei, disponibila pentru membrul comunitatii de videochat, avand menirea sa-l binedispuna, sa-i devina prietena, iubita in mediul on-line. Modelul de videochat este singura persoana in care poti avea deplina incredere ca te va asculta si ca nu te va judeca.

Intr-adevar videochat-ul presupune si descoperirea laturii sexuale si a placerilor de aceasta natura, insa totul este gestionat si coordonat de catre modelul de videochat.

In cadrul videochatului, rolul modelului este sa formeze o relatie on-line de lunga durata. Membrii din cadrul comunitatii isi doresc un partener de incredere.

POEME Studio promoveaza legalitatea in videochat. Respectam legislatia muncii din Romania, protejam femeile care vor sa lucreze, de a fi independente. Iti garantam transparenta 100% in privinta incasarilor tale si te incurajam sa-ti verifici in fiecare zi incasarile. Daca ai nelamuriri sau intrebari te ajutam cu mare drag.

Suna la 0771 575 982 daca vrei un job avantajos in Timisoara!
 

Alege o cariera in videochat alaturi de noi


Daca esti interesata si vrei sa lucrezi pentru unul dintre cele mai respectate studiouri de videochat din Timisoara , te asteptam la o cafea si o discutie relaxanta in elegantul nostru studio de videochat