Videochat - Poeme Studio Videochat Timisoara

Videochat
POEME Studio

Acum este momentul sa faci ceva pentru tine. Alege POEME Studio Timisoara0771 575 982


👉 Alege POEME Studio si incepe sa muncesti pentru tine, pentru visul tau! 👇

Videochat


Poeme Studio

In prezent, sunt multe studiouri de videochat deschise intrucat acest domeniu este o ramura in plina ascensiune. Sumele castigate sunt de ordinul zecilor de mii de dolari, iar confortul creat este la superlativ. Obtii o viata cu adevarat luxurianta, alocand mult mai putina energie decat la un job normal si depunand mult mai putin efort.

Videochatul te ajuta atat sa evoluezi profesional si sa devii independenta financiar, cat si sa te dezvolti personal, sa cunosti oameni noi si sa castigi mult mai multi bani decat la un job obisnuit.

Din momentul in care intri on-line, practic iti incepi activivitatea, tu ramai o persoana libera si fericita, care trebuie sa emane cat mai multa buna dispozitie astfel incat sa empatizeze cat mai usor cu membrii comunitatii. Indiferent ca esti singura, casatorita, mama sau pur si simplu nu esti intr-o perioada fericita a vietii, daca lucrezi ca si model videochat profilul tau trebuie sa fie impecabil.

CONTACTEAZA-NE


adresa Adresa: Str. Paris nr. 2B, Timisoara
telefon Telefon: 0771 575 982
whatsapp WhatsApp: 0771 575 982
instagram Instagram: Poeme.Studio

POEME Studio investeste foarte mult in partea de training, ca tu sa simti ca esti ajutata in aceasta directie. Facem tot posibilul sa castigi foarte bine. Poti sa ai succes alaturi de noi, in plus ai un job relaxant, intr-un mediu placut si prietenos, echipa noastra este oricand gata sa-ti dea un sfat, daca ai nevoie si fetele sunt zambitoare.

Poeme Studio se distinge de celelalte studioul de videochat din Timisoara si datorita amenajarilor extraordinare. Totul a fost decorat cu multa grija, vei simti aceasta grija inca din prima clipa in care ne vizitezi studioul.

Intrebari Videochat


Poeme Studio

Ce siguranta ofera Poeme Studio, modelelor de videochat angajate?

Din momentul in care te hotarati sa devii model de videochat in cadrul studioului Poeme, ti se intocmeste contract de colaborare standard, oferindu-ti toate avantajele clasice ale unui angajat, ca in cadrul oricarui alt job. Vei avea program de 8 ore, 5 zile pe saptamana, iar orele lucrate suplimentare ( daca va fi cazul), vor fi platite extra.

Cum este garantata confidentialitatea in cadrul studioului POEME ?

Confidentialitatea iti este garantata prin contract, inca de la inceputul colaborarii noastre. In primul rand, tot ce se intampla in cadrul studioului, se va pastra strict intern. Imaginile, video-urile nu se stocheaza. Exista camere video doar pentru transmiterea activitatii on-line, insa nu se pastreaza nimic in cadrul studioului. De cele mai multe ori, modelele de videochat doresc sa nu le fie vazuta actvitatea de care prietenii din tara si, uneori nici din alte tari. In astfel de cazuri, se baneaza zonele/tarile respective.

Nu am experienta. Oare ma voi descurca?

Cu siguranta! Alaturi de noi, vei invata totul! Din momentul angajarii, vei avea parte de training profesionist din partea noastra! Te vom invata atat teoretic, cat si practic in ce consta activitatea pe care o vei desfasura, activitatea de videochat.

 

Alege o cariera in videochat alaturi de noi


Daca esti interesata si vrei sa lucrezi pentru unul dintre cele mai respectate studiouri de videochat din Timisoara , te asteptam la o cafea si o discutie relaxanta in elegantul nostru studio de videochat